Reserveringsformulier.

LET OP. ZIE TEKST HIERNAAST.

Wat wilt u reserveren?

Met hoeveel personen wilt u komen?

Welke datum en hoe laat wilt u komen?

Heeft u speciale wensen?

Wilt u er een kindertea bij?

Hoeveel kinderen? Alleen invullen bij Kindertea.

Extra's bij de kindertea? Alleen invullen bij Kindertea.

openingstijden pluktea

 

let op wij zijn in de winter gesloten! wij openen weer in maart 2019. U kunt nu al boeken voor het voorjaar!
Vul het reserveringsformulier in of stuur een mail met de :datum, tijd en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

U krijgt ALTIJD een (persoonlijke) mail van ons terug! Hierin krijgt u een bevestiging van reservering en allerlei informatie. Zonder deze mail is uw aanvraag NIET definitief!

welke dagen kan ik boeken?
De High Tea kan van donderdag tot zaterdag geboekt worden. 1 keer in de maand zijn we ook op zondag open, in het hoogseizoen zijn we vaak ook op afwijkende dagen geopend. Zie actuele data en info bij het kopje “openingstijden “.

Welke tijden kan ik boeken?
De Tea kan plaatsvinden vanaf 10,30 uur. Denk aan 11 uur of juist rond lunchtijd,  in de vroege middag kan natuurlijk ook. wij sluiten rond 16.30 uur, dus houd daar rekening mee. Boek op tijd! soms is het tijdstip van uw voorkeur niet meer mogelijk door grote drukte.

 

Groepen groter dan 20 personen.
Grote groepen kunnen op de door hun gewenste dag en tijd boeken.  In overleg stellen we een programma op. Houd er wel rekening mee dat onze reguliere openingstijden vaak al ver voorruit vol geboekt zijn, dus boek op tijd mocht u een weekend in gedachten hebben! Voor grotere groepen hebben wij eventueel een aparte ruimte beschikbaar, zodat ze apart van de andere gasten kunnen zitten wanneer gewenst.
Wilt u pluktea afhuren? (Dit betekend dat er geen andere bezoekers op de door u gekozen dag zullen komen.) Dit is zeker mogelijk, neem contact op voor de prijzen en mogelijkheden.

Iets speciaals te vieren?
Ook dit kan bij ons, voor ieder klein (ook met zijn tweeën dus!)  en wat groter feestje of verjaardagsviering denken wij mee over aankleding, speciale kaarsjes op taartjes of extra veel verse bloemen uit eigen tuin op tafel. Liever veel hartige hapjes bij de tea of afsluiten met een (alcoholvrije) borrel?
Vermeld bij uw reservering wat u wenst, dan komen we er vast wel uit!

 

 


Houd onze website (bij contact) en facebook in de gaten voor de afwijkende openingstijden  van PlukTea.

Wij zitten aan de Omloop 12 te Boskoop, naast een grote witte ophaalbrug. deze weg staat vaak niet in navigatie systemen! (vul de straat zuidwijk in in uw navigatie) wanneer u bij ons boekt krijgt u een routebeschrijving.

 

Is dit te weinig info om bij ons te geraken: bel ons even: we leggen je uit hoe je bij ons komt! Wij adviseren om op de fiets te komen, of rijd met elkaar mee: er is beperkt parkeerruimte.