fbpx

UPCOMING DATA 2020

wij zijn gesloten, maar openen begin juni onze deuren weer! Uiteraard houden wij rekening met de maatregelen omtrent Corona. Wij zijn per mail bereikbaar voor vragen.

Voor nu is duidelijk dat wij maximaal 30 personen binnen mogen laten. Dit betekend voor onze gasten dat wij alleen op reservering gaan werken. Zo kunnen wij alles goed stroomlijnen. Uw reservering zien wij graag per mail tegemoet.
Het is mogelijk te reserveren voor maximaal 4 personen per tafel. (met uitzondering van grotere gezinnen) . Bent u met meer personen? u krijgt dan meerdere tafels toegewezen. U krijgt een mail van ons met een exacte aankomst en vertrektijd, hier moeten wij ons helaas streng aan houden.

WIJ VINDEN HET HEEL ERG LEUK OM JULLIE STRAKS WEER TE ZIEN,  WIJ VRAGEN U WEL OM NIET TE KOMEN WANNEER U VERKOUDEN BENT OF WANNEER U KOORTS HEEFT.
WANNEER U BIJ ONS ARRIVEERT WORDT U GEVRAAGD ZICH TE MELDEN BIJ DE TAFEL BIJ DE INGANG, DAAR KRIJGT U INFORMATIE EN EEN AANTAL VRAGEN GESTELD.  DAARNAAST DE GELEGENHEID OM UW HANDEN TE DESINFECTEREN VOORDAT U BIJ ONS NAAR BINNEN MAG.

Data 2020:

 

hieronder de data dat we open zijn. voorlopig geven we alleen de data van juni/juli. we zijn beperkt geopend, wellicht dat dit nog veranderd.  Zeer binnenkort komen de data voor augustus, september en oktober erbij. (hopen we)

Nog even dit: wij doen de eerste weken van juni geen lunches. Alleen wat komen drinken kan wel, daarnaast hebben we lekkere taartjes en eventueel kleine hapjes.

Juni:
,6 juni
12,13 juni
19 en 20 juni
25,26,27 en 28juni

Juli
3,4 juli
9,10,11,12 juli
17,18 en 19 juli
25,26 juli

wij zijn 3 weken dicht ,ivm vakantie

augustus:

 

29,30 aug.

September

Oktober

 

Wilt u op een andere dag komen dan deze data? Is uw groep groter dan 20 personen? Neem dan contact met ons op!  

 

mail ons!

 

Wilt u op een andere dag komen dan boven genoemde data?

Is uw groep groter dan 20 personen? Neem dan contact met ons op!  

 

Contact

 

Bellen met Pluktea? Dat kan! graag tussen 15 en 16 uur. Buiten deze uren kunt u wel bellen, maar soms hebben we het te druk om op te nemen! U kunt wel een berichtje achter laten dan wordt u terug gebeld.

 

 

PlukTea
Omloop 12 (gebruik in uw navigatie systeem de straat: zuidwijk te boskoop)
2771 NL Boskoop
T: 06 51 81 55 37

E: info@pluktea.nl
W: www.pluktea.nl
Telefoon: 0651815537

 

Wij zitten aan  Omloop nummer 12 te Boskoop, naast een grote witte ophaalbrug. Uiteraard staat daar een bord met PlukTea, u kunt op onze parkeerplaats parkeren en naar ons toe lopen over het schelpenpad. Wanneer u bij ons boekt krijgt u een routebeschrijving gemaild.

Pluktea voor uw feestje?

Pluktea voor een verjaardag, babyshower, vrijgezellen feestje of familie feest? Neem contact met ons op en hoor wat de mogelijkheden allemaal zijn!
(zie ook de linkerbalk: grote groepen)

 

Wij hebben tot 120 plaatsen beschikbaar. Groter willen we niet worden! Heeft u vragen of wilt u  reserveren  neem dan contact met ons op. Tot ziens bij pluktea!

Open voor lunch? nee niet voor lunch in de eerste helft van juni.

thee met taart? dat wel!

 

Is Pluktea ook gewoon open voor een kopje koffie met taart? Ja dat zijn we! (niet tijdens de winterslaap: dan zijn we dicht). Zin gekregen in verse thee, goede koffie, heerlijke lattes,  smoothies uit de tuin van pluktea? Kom dan gezellig langs!

OP DIT MOMENT ZIJN WIJ GESLOTEN, MAAR IN JUNI WEER OPEN. ER KUNNEN OP DIT MOMENT GEEN LUNCHES TE PLAATSE GENUTTIGD WORDEN.  VOOR EEN KOPJE THEE/KOFFIE OF IETS ANDERS LEKKERS VAN ONZE KAART HOEFT U NIET TE RESERVEREN. MET MOOI WEER KUNT U OP ONS RUIME TERRAS GAAN ZITTEN EN HOEFT U NIET TE RESERVEREN, AL KUNT U DAN NIET NAAR BINNEN.(ook niet wanneer u net uw kopje thee heeft en het gaat regenen, we zorgen wel voor een parasol) LET OP! IS ER GEEN PLAATS MEER OP ONS TERRAS? DAN ZOEKEN WE EEN OPLOSSING, WE HEBBEN ZOVEEL RUIMTE DAT DIT BIJNA ALTIJD MOET LUKKEN!

WIJ VINDEN HET HEEL ERG LEUK OM ONZE GASTEN WEER TE GAAN ZIEN, WEL VRAGEN WIJ U ALLEEN BIJ ONS TE KOMEN WANNEER U GEEN KOORTS HEEFT OF VERKOUDEN BENT. BIJ BINNENKOMST, OP ONS TERRAS OF BINNEN, VRAGEN WIJ U TE MELDEN BIJ DE TAFEL BIJ DE INGANG, U KUNT HIER UW HANDEN DESINFECTEREN EN U KRIJGT EEN KORTE VRAGENLIJST OVER UW GEZONDHEID.

 

Wij zijn gespecialiseerd in gluten arm, tarwe vrij, suikervrij, vegan en ‘normaal’ gebak!

 

Benieuwd naar de (lunch)kaart? Kijk in de menubalk!

 

Moet ik reserveren voor een lunch?

Wij kunnen helaas niet garanderen dat er een tafel vrij is, vooral op de zaterdag is het erg druk. U kunt dan beter reserveren! Bent u met meer dan 5 personen: reserveer dan zeker even! |WE ZIJN NU GESLOTEN TOT 21 MAART 2020|