fbpx

UPCOMING DATA 2020

wij zijn  weer geopend.

Het is mogelijk te reserveren voor maximaal 6 personen per tafel.Op 1.5 meter.  (met uitzondering van grotere gezinnen uit 1 huishouden) . Bent u met meer personen? u krijgt dan meerdere tafels toegewezen. (bij elkaar in de buurt natuurlijk of aan elkaar vast! )

 

Data 2020:

 

hieronder de data dat we open zijn. Op andere dagen zijn we niet open, behalve op aanvraag en vanaf 20 personen.

Dit jaar is het laatste jaar dat pluktea geopend zal zijn. We hebben de afgelopen negen jaar met veel plezier Pluktea gedraaid maar vanaf 2021 gaan we iets anders doen!

 

 

Juli
3,4 juli
10,11,12 juli (vol)
17(vol),18 en 19 juli 

wij zijn hierna  dicht ,ivm vakantie.

Augustus:
28 , 29 en 30 (30 is onder voorbehoud)

September
2, 4 en 5.
11 en 12.
25 en 26

Hierna sluiten wij onze deuren… we gaan wel veel leuke nieuwe dingen ondernemen, maar pluktea zoals het is, komt niet meer terug!

 

Corona protocol pluktea 
– houd anderhalve meter afstand, tot elkaar, andere gasten en onze medewerkers.
Ook wanneer u naar ons toeloopt of op onze parkeerplaats houd u afstand: Stap even opzij wanneer je andere mensen tegenkomt op ons pad.
– was of desinfecteer uw handen bij binnenkomst en daarna ook regelmatig.
– wij bedienen op 1.5 meter afstand. u pakt zelf uw eten en drinken van de bijzettafel.
– u mag ons toilet gebruiken wel ons advies opvolgen wat betreft de hygiëne.
– u kunt met een tikkie of met pin betalen. of gepast contant.
– je kunt alleen langskomen wanneer jij of je huisgenoten de afgelopen tijd geen klachten hebben gehad.
– je kunt met 2 personen aan tafel plaatsnemen binnen anderhalve meter. met meer personen? wij hebben grote tafels waardoor 4 tot 6 personen ook passen aan 1 tafel (op afstand) voor grotere groepen dan 8 hebben wij passende oplossingen.
-geef elkaar geen hand, hoest/nies in de binnenkant van uw elleboog, gebruik papier zakdoekjes die u Zelf weggooit in de daarvoor bestemde vuilnisemmer.
– raak uw gezicht, mond en neus zo min mogelijk aan. Deel geen bestek/kopjes etc.
– reserveren is een must. Langskomen kan, op ons terras, zonder reservering :mits er plaats is.
– wij vragen u te melden bij de ingang van ons terras of binnenlocatie. Hier  kunt u uw handen desinfecteren.
– blijf zoveel mogelijk aan tafel zitten. Verplaats onze tafelopstelling niet!
– wij werken met een tijdslot: u krijgt een bepaalde tijd toegewezen om te kunnen genieten van uw drankje, hapje of hightea.
– Binnen hebben wij alleen plaats voor mensen die gereserveerd hebben. U mag aan de deur reserveren om binnen bij ons te komen zitten. Wanneer er plaats is krijgt u een tafel toegewezen van ons.

mail ons!

 

Wilt u op een andere dag komen dan boven genoemde data?

Is uw groep groter dan 20 personen? Neem dan contact met ons op!  

 

Contact

 

Bellen met Pluktea? Dat kan! graag tussen 15 en 16 uur. Buiten deze uren kunt u wel bellen, maar soms hebben we het te druk om op te nemen! U kunt wel een berichtje achter laten dan wordt u terug gebeld.
Reserveren per telefoon is niet zo handig.. maar mag wel.

 

 

PlukTea
Omloop 12 (gebruik in uw navigatie systeem de straat: zuidwijk te boskoop)
2771 NL Boskoop
T: 06 51 81 55 37

E: info@pluktea.nl
W: www.pluktea.nl
Telefoon: 0651815537

 

Wij zitten aan  Omloop nummer 12 te Boskoop, naast een grote witte ophaalbrug. Uiteraard staat daar een bord met PlukTea, u kunt op onze parkeerplaats parkeren en naar ons toe lopen over het schelpenpad. Wanneer u bij ons boekt krijgt u een routebeschrijving gemaild.

Pluktea voor uw feestje?

Pluktea voor een verjaardag, babyshower, vrijgezellen feestje of familie feest? Neem contact met ons op en hoor wat de mogelijkheden allemaal zijn!
(zie ook de linkerbalk: grote groepen)

 

Wij hebben tot 120 plaatsen beschikbaar. Groter willen we niet worden! Heeft u vragen of wilt u  reserveren  neem dan contact met ons op. Tot ziens bij pluktea!

Open voor lunch? thee/koffie met taart?

 

Is Pluktea ook gewoon open voor een kopje koffie met taart? Ja dat zijn we! (niet tijdens de winterslaap: dan zijn we dicht). Zin gekregen in verse thee, goede koffie, heerlijke lattes,  smoothies uit de tuin van pluktea? Kom dan gezellig langs!

BIJ BINNENKOMST, OP ONS TERRAS OF BINNEN, VRAGEN WIJ U TE MELDEN BIJ DE TAFEL BIJ DE INGANG, U KUNT HIER UW HANDEN DESINFECTEREN.

 

Wij zijn gespecialiseerd in gluten arm, tarwe vrij, suikervrij, vegan en ‘normaal’ gebak!

 

Benieuwd naar de (lunch)kaart? Kijk in de menubalk!

 

Moet ik reserveren voor een lunch?

Wij kunnen helaas niet garanderen dat er een tafel vrij is, vooral op de zaterdag is het erg druk. U kunt dan beter reserveren! Bent u met meer dan 5 personen: reserveer dan zeker even! Voor een plekje binnen dient u te allen tijden te reserveren.

Met mooi weer kunt kunt op ons ruime terras plaatsnemen. U hoeft hiervoor niet te reserveren. Maar wilt u zeker zijn van een plekje? reserveer dan even! Reserveert u niet, dan kunt u bij een plotselinge omslag van het weer niet naar binnen. (ook niet wanneer u net uw lunch  heeft en het gaat regenen, we zorgen wel voor een parasol)