fbpx

Nog maar 1 weekend in 2020

 

 

 

hieronder de data dat we open zijn. Op andere dagen zijn we niet open, behalve op aanvraag en vanaf 20 personen.

Dit jaar is het laatste jaar dat pluktea geopend zal zijn. We hebben de afgelopen negen jaar met veel plezier Pluktea gedraaid maar vanaf 2021 gaan we iets anders doen!

 

 

 


25 september (vrijdag) van 10.30 tot 16 uur. nog enkele tafels beschikbaar
26 september (zaterdag) van 10 tot 16 uur. Alleen nog tafels van 10.15 tot maximaal 12.45 uur. De rest is geboekt.

Hierna sluiten wij onze deuren… we gaan wel veel leuke nieuwe dingen ondernemen, maar pluktea zoals het is, komt niet meer terug!

 

Corona protocol pluktea
– helaas hebben wij moeten besluiten dat 1 persoon per groep(je) mag gaan plukken, u gaat dus altijd ALEEN de tuin in om de kruiden te verzamelen. Met zijn allen plukken is niet meer mogelijk. Per tafel, 5 personen, gaat er 1 persoon plukken, bent u met 10 personen? dan mag u met zijn twee op afstand gaan plukken.  u kunt er ook voor kiezen om het plukken te laten vervallen en dat wij u vers geplukte thee brengen.(van te voren doorgeven)
– houd anderhalve meter afstand, tot elkaar, andere gasten en onze medewerkers.
Ook wanneer u naar ons toeloopt of op onze parkeerplaats houd u afstand: Stap even opzij wanneer je andere mensen tegenkomt op ons pad.
– Mels u even bij binnenkomst u krijgt wat vragen gesteld en de gelegenheid uw handen te desinfecteren.
– u krijgt van ons een papier waarop u uw gegevens moet achterlaten.  deze dient geheel ingevuld te worden. wij bewaren dit 2 weken en vernietigen daarna uw gegevens.
– u mag ons toilet gebruiken wel ons advies opvolgen wat betreft de hygiëne. houd ook hier anderhalve meter afstand.
– u kunt met een tikkie of met pin betalen. of gepast contant.
– je kunt alleen langskomen wanneer jij of je huisgenoten de afgelopen tijd geen klachten hebben gehad.
– Iedereen zit op anderhalve meter afstand.  wij hebben grote tafels waardoor 4 tot 6 personen ook passen aan 1 tafel (op afstand) voor grotere groepen dan 8 hebben wij passende oplossingen.
-geef elkaar geen hand, hoest/nies in de binnenkant van uw elleboog, gebruik papier zakdoekjes die u Zelf weggooit in de daarvoor bestemde vuilnisemmer.
– raak uw gezicht, mond en neus zo min mogelijk aan. Deel geen bestek/kopjes etc.
– reserveren is een must.
– blijf zoveel mogelijk aan tafel zitten. Verplaats onze tafelopstelling niet!
– wij werken met een tijdslot: u krijgt een bepaalde tijd toegewezen om te kunnen genieten van uw drankje, hapje of hightea.
–  U mag op vrijdagen aan de deur reserveren. Wanneer er plaats is krijgt u een tafel toegewezen van ons. op zaterdagen is het vaak te druk en niet toegestaan om aan de deur te reserveren

mail ons!

 

Wilt u op een andere dag komen dan boven genoemde data?

Is uw groep groter dan 20 personen? Neem dan contact met ons op!  

 

Contact

 

Bellen met Pluktea? Dat kan! graag tussen 15 en 16 uur. Buiten deze uren kunt u wel bellen, maar soms hebben we het te druk om op te nemen! U kunt wel een berichtje achter laten dan wordt u terug gebeld.
Reserveren per telefoon is niet zo handig.. maar mag wel.

 

 

PlukTea
Omloop 12 (gebruik in uw navigatie systeem de straat: zuidwijk te boskoop)
2771 NL Boskoop
T: 06 51 81 55 37

E: info@pluktea.nl
W: www.pluktea.nl
Telefoon: 0651815537

 

Wij zitten aan  Omloop nummer 12 te Boskoop, naast een grote witte ophaalbrug. Uiteraard staat daar een bord met PlukTea, u kunt op onze parkeerplaats parkeren en naar ons toe lopen over het schelpenpad. Wanneer u bij ons boekt krijgt u een routebeschrijving gemaild.

Pluktea voor uw feestje?

Pluktea voor een verjaardag, babyshower, vrijgezellen feestje of familie feest? Neem contact met ons op en hoor wat de mogelijkheden allemaal zijn!
(zie ook de linkerbalk: grote groepen)

 

Wij hebben tot 120 plaatsen beschikbaar. Groter willen we niet worden! Heeft u vragen of wilt u  reserveren  neem dan contact met ons op. Tot ziens bij pluktea!

Open voor lunch? thee/koffie met taart?

 

Is Pluktea ook gewoon open voor een kopje koffie met taart? Ja dat zijn we!  Zin gekregen in verse thee, goede koffie, heerlijke lattes,  smoothies uit de tuin van pluktea? Kom dan gezellig langs!

BIJ BINNENKOMST, OP ONS TERRAS OF BINNEN, VRAGEN WIJ U TE MELDEN BIJ DE TAFEL BIJ DE INGANG, HIER KUNT U RESERVEREN EN KRIJGT U EEN AANTAL VRGAEN GESTELD. OOK  DIENT U UW HANDEN TE DESINFECTEREN. UW GEGEVENS WORDEN OPGENOMEN AAN TAFEL.

 

Wij zijn gespecialiseerd in gluten arm, tarwe vrij, suikervrij, vegan en ‘normaal’ gebak!

 

Benieuwd naar de (lunch)kaart? Kijk in de menubalk!

 

Moet ik reserveren voor een lunch?

JA. OP DIT MOMENT MOET ER ALTIJD GERESERVEERD WORDEN.