Pluktea, dé locatie voor jouw unieke feestje, verjaardag of bedrijfsuitje.

Onze tea’s zijn ook zeer geschikt voor een familie feestje, een babyshower, een jubileum of een ander soort samenzijn, denk aan een afscheid van een collega, een vergadering, een verjaardag, een vrijgezellenfeestje..etc etc. Waarom is pluk juist hiervoor geschikt?
Omdat de sfeer bij ons ongedwongen is, je bent op een mooie plek, even helemaal weg van de drukte,  je krijgt heerlijke hapjes of een prachtige lunch, je bent lekker bezig (het thee plukken) en natuurlijk ook ontspannen praten en smikkelen van onze lekkere hapjes. Zo heb je ook beweging, wat altijd als zeer prettig wordt ervaren door onze gasten.  En niet te vergeten, we kunnen een programma op maat samenstellen!

Daarnaast hebben wij, zowel binnen als op ons terras, een plek gereserveerd voor grote groepen, u kunt dan ongedwongen zonder hinder van de andere gasten te hebben uw bijeenkomst vieren. Oh en andersom geldt dit natuurlijk ook! u Kunt naar hartelust zingen, speechen etc, zonder dat u zich in hoeft te houden voor de andere gasten;)
Voor deze extra service hoeft u niet extra te betalen.

Mocht u onze mooie locatie voor uw zelf willen hebben dan vragen wij daar wel een afhuur som per dagdeel voor. 

Wat is er allemaal mogelijk?
U kUnt kiezen voor een mini tea
U kunt kiezen voor een Pluk je wild hightea.
U kunt kiezen voor een lunch
u kunt kiezen voor een hightea en lunch
U kunt kiezen uit een yoga of stiltewandeling en hightea of lunch
U kunt kiezen voor koffie met gebak, aansluitend vergadering en afsluiten met een hightea of lunch..
U kunt kiezen voor een mini tea en aansluitend een heksen borrel
Wat onze hightea is, de lunch? of de heksenborrel? Alles staat duidelijk uitgelegd op onze site. Lees vooral alles even door.

Wij hebben in het verleden vele feestjes mogen verzorgen, van verjaardag, dag vullende programma’s, lunches in alle vormen, prachtige bruiloften, gezellige vrienden middagen, verzorgde babyshowers, ontspannen vrijgezellenfeestjes en nog veel meer…

Er is erg veel mogelijk. Hoe ziet u uw ideale dag voor zich? Vertel het ons, wij denken met u mee, zodat we tot een prachtige dag(indeling) komen waardoor u nergens meer over na hoeft te denken!

Aan deze pagina wordt gewerkt. Binnenkort meer informatie.

Cadeaubon bestellen? Stuur ons een mail!