Wat is er nog meer te doen bij Pluktea?

Echt heel erg leuk! Je kunt tegenwoordig nog veel meer bijzonders boeken bij pluk, hieronder een tipje van de sluier.

We hebben contact met leuke ondernemers die iets willen gaan doen op het terrein van pluk. Zo kunnen wij een dagvullend programma aanbieden. Handig! Bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest of een vrienden dag. Denk aan een yoga ochtend, een stiltewandeling of ……(to be continued) Daarna een heerlijke lunch of een hightea bij pluk. Het kan allemaal!

Ken je of ben je ook iemand die leuke dingen organiseert? Wil je dat ook doen bij Pluk? Neem contact op voor de mogelijkheden.
WAT IS ER NOG MEER TE ZIEN BIJ PLUKTEA? WE HEBBEN SINDS MAART 2017 POP-UP WINKELTJES OP HET TERREIN VAN PLUKTEA: ER ZIJN AL MEERDERE WINKELTJES GEOPEND! KOM KIJKEN! WIL JE OOK EN STUKJE WINKELRUIMTE? NEEM CONTACT OP

Pluktea Special door Alma en Emmy

Workshop ‘Ayurvedische Handmassage’ en Mini Tea

 

Een echte ‘wellness’ workshop waarin de deelnemers elkaars handen masseren volgens de technieken uit de Ayurveda. Dit is een 5000 jaar oude Indiase geneeswijze wat betekent ‘Kennis van het Leven’. Je leert onder andere wat je handen je kunnen vertellen over jezelf volgens de kennis van de Handlijnkunde.

 

De Ayurvedische olie die we gebruiken, is door Alma zelf op traditionele wijze gemaakt waarbij ze gebruik maakt van een zuivere basisolie en Ayurvedische kruiden. Deze olie heeft veelzijdige kwaliteiten, waaronder het verhogen van de weerstand, een betere bloedcirculatie en het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam.

 

Na de workshop ga je verder met de Mini Tea. Dit is een uur heerlijk thee plukken en drinken waarbij je een etagère met hartige of zoete hapjes krijgt.

Echt een aanrader om samen met je moeder te doen! Of je zus of je beste vriendin of gewoon je leuke buurvrouw…

 

Tijd: 2 uur (1 uur handmassage + 1 uur mini tea)

Kosten: € 37,50

Locatie Pluktea, Omloop 12 in Boskoop, website: www.pluktea.nl

Opgeven: Via Almaveda of Yogajufemmy, Minimaal 4 deelnemers

Yogawandeling

 

Meditatieve yogawandeling op het terrein van Pluktea

Maak een meditatieve yogawandeling over het prachtige terrein van Pluktea!

Emmy en Alma begeleiden je via yoga en meditatie naar de bron op het terrein…een weldadige wandeling afgesloten met een kopje zalige thee uit de tuin van Pluk.

Prijs € 18,50,= per persoon.

bijzondere high tea