Reserveringsformulier.

LET OP. ZIE TEKST HIERNAAST.

Wat wilt u reserveren?

Met hoeveel personen wilt u komen?

Welke datum en hoe laat wilt u komen?

Heeft u speciale wensen?

Wilt u er een kindertea bij?

Hoeveel kinderen? Alleen invullen bij Kindertea.

Extra's bij de kindertea? Alleen invullen bij Kindertea.

openingstijden pluktea: zie kopje ‘contact’.

Vul het reserveringsformulier in of stuur een mail met de :datum, tijd en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!  Je kunt Pluk Tea reserveren op  vrijdag en  zaterdag van 10.30 tot 15 uur (Op verzoek geopend op andere dagen en tijden.) Wij sluiten op zaterdag in principe om 16.30 uur.
groepen, feesten, partijen? op verzoek ook op andere dagen geopend!

 

 


Houd onze wesite (bij contact) en facebook in de gaten voor de afwijkende openingstijden  van PlukTea: soms zijn wij gesloten op dagen dat we eigenlijk open zijn: vaak ivm een besloten feest. Maar soms zijn we ook extra geopend, bijvoorbeeld op een zondag of een andere doordeweekse dag.

 

Wij zitten aan de Omloop 12 te Boskoop, naast een grote witte ophaalbrug. deze weg staat vaak niet in navigatie systemen! (vul de straat zuidwijk in in uw navigatie) wanneer u bij ons boekt krijgt u een routebeschrijving.

 

Is dit te weinig info om bij ons te geraken: bel ons even: we leggen je uit hoe je bij ons komt! Wij adviseren om op de fiets te komen, of rijd met elkaar mee: er is beperkt parkeerruimte. 

 

Ons seizoen loopt vanaf eind maart tot ongeveer 1/2 oktober. Meestal zijn wij vanaf eind maart weer open, uiteraard ligt dit aan de groei van de planten: er moet wel iets te plukken zijn! (voor actuele openingstijden kun je altijd even contact opnemen)