Reserveringsformulier.

LET OP. ZIE TEKST HIERNAAST.

Wat wilt u reserveren?

Met hoeveel personen wilt u komen?

Welke datum en hoe laat wilt u komen?

Heeft u speciale wensen?

Wilt u er een kindertea bij?

Hoeveel kinderen? Alleen invullen bij Kindertea.

Extra's bij de kindertea? Alleen invullen bij Kindertea.

openingstijden pluktea
let op! wij zijn gesloten!. De winterstop gaat op 8 oktober in tot en met het voorjaar van 2019.
Het heeft geen zin om te reserveren in deze periode. wilt u nu al reserveren voor in het voorjaar? dat kan, vul dan het formulier in of bel ons!

 

Vul het reserveringsformulier in of stuur een mail met de :datum, tijd en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
Wij sluiten op zaterdag in principe om 16.30 uur.

U krijgt ALTIJD een (persoonlijke) mail van ons terug! Hierin krijgt u een bevestiging van reservering en allerlei informatie. Zonder deze mail is uw aanvraag NIET definitief!

groepen, feesten, personeel uitjes, partijen? op verzoek ook op andere dagen geopend!

 

 


Houd onze website (bij contact) en facebook in de gaten voor de afwijkende openingstijden  van PlukTea: soms zijn wij gesloten op dagen dat we eigenlijk open zijn: vaak ivm een besloten feest. Maar soms zijn we ook extra geopend, bijvoorbeeld op een zondag of een andere doordeweekse dag.

 

Wij zitten aan de Omloop 12 te Boskoop, naast een grote witte ophaalbrug. deze weg staat vaak niet in navigatie systemen! (vul de straat zuidwijk in in uw navigatie) wanneer u bij ons boekt krijgt u een routebeschrijving.

 

Is dit te weinig info om bij ons te geraken: bel ons even: we leggen je uit hoe je bij ons komt! Wij adviseren om op de fiets te komen, of rijd met elkaar mee: er is beperkt parkeerruimte.