fbpx
 

LET OP! U KUNT ALLEEN NOG RESERVEREN VOOR 25 EN 26 SEPTEMBER EN DEZE ZITTEN AL BIJNA VOL. ER ZIJN GEEN OVERIGE DATA MEER.

Reserveringsformulier.

LET OP. ZIE TEKST HIERNAAST.

Wat wilt u reserveren?

Met hoeveel personen wilt u komen?

Welke datum en hoe laat wilt u komen?

Heeft u speciale wensen?

Wilt u er een kindertea bij?

Hoeveel kinderen? Alleen invullen bij Kindertea.

LET OP! Het kan even duren voordat het formulier verzonden is, even geduld a.u.b. 🙂

openingstijden pluktea

Openingstijden? Klik hier.

Wilt u komen lunchen, wat drinken of gewoon even langskomen?
Hiervoor hoeft u niet te reserveren op ons terras, maar het is wel verstandig i.v.m. drukte. (Vanaf 5 personen altijd reserveren.)


Reserveren

Vul het reserveringsformulier in of stuur een mail met de :datum, tijd en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

U kunt ook een gewone hightea boeken. schrijf dit even in uw aanvraag, aangezien deze optie niet vermeld wordt in het formulier.

U krijgt ALTIJD een (persoonlijke) mail van ons terug! Hierin krijgt u een bevestiging van reservering en meer informatie. Zonder deze mail is uw aanvraag NIET definitief!

 

Welke dagen kan ik boeken?
De High Tea kan van donderdag tot zaterdag geboekt worden. 1 keer in de maand zijn we ook op zondag open, in het hoogseizoen zijn we vaak ook op afwijkende dagen geopend. Zie actuele data en info bij het kopje openingstijden “.


Welke tijden kan ik boeken?

De Tea kan plaatsvinden vanaf 10,30 uur. Denk aan 11 uur of juist rond lunchtijd,  in de vroege middag kan natuurlijk ook. wij sluiten rond 16.30 uur, dus houd daar rekening mee. Boek op tijd! soms is het tijdstip van uw voorkeur niet meer mogelijk door grote drukte.


Groepen groter dan 20 personen. NU EVEN NIET.

Grote groepen kunnen op de door hun gewenste dag en tijd boeken.  In overleg stellen we een programma op. Houd er wel rekening mee dat onze reguliere openingstijden vaak al ver voorruit vol geboekt zijn, dus boek op tijd mocht u een weekend in gedachten hebben! Voor grotere groepen hebben wij eventueel een aparte ruimte beschikbaar, zodat ze apart van de andere gasten kunnen zitten wanneer gewenst.
Wilt u pluktea afhuren? (Dit betekend dat er geen andere bezoekers op de door u gekozen dag zullen komen.) Dit is zeker mogelijk, neem contact op voor de prijzen en mogelijkheden.


Iets speciaals te vieren? NU EVEN NIET

Ook dit kan bij ons, voor ieder klein (ook met zijn tweeën dus!)  en wat groter feestje of verjaardagsviering denken wij mee over aankleding, speciale kaarsjes op taartjes of extra veel verse bloemen uit eigen tuin op tafel.

 

 

 

 


Houd onze website (bij contact) en facebook in de gaten voor de afwijkende openingstijden van PlukTea.