Geïnteresseerd in echt verse losse thee? Handgeplukt in het groene hart:zonder bestrijdingsmiddelen of toevoegingen!

Denk dan eens aan de thee uit de tuin van PlukTea ! thee horeca

De thee ontvouwt zich in het water als een blaadje wat net van de plant kwam.. en dat is precies de bedoeling! De smaak is bijna hetzelfde als vers. De kleur is prachtig. Echte smaak, geen kunstmatige toevoegingen, aroma’s, suiker of bestrijdingsmiddelen: gewoon geen compromissen!

Onze kruiden hebben de tijd gehad om te mogen groeien, daarna worden de blaadjes voorzichtig geplukt en gedroogd, daarna maken wij hier onze heerlijke mixen van. We gebruiken bloemen, fruit en kruiden in de mixen, alles uit eigen tuin! Wij hebben 6 thee smaken om uit te kiezen. Of kies ze alle 6. hiernaast kun je de theekaart zien.Naast de 6 vaste theeën kunt u ook kiezen voor groene en zwarte thee. Met of zonder bloemen uit onze tuin.   horeca.

 

Eerst proberen? thee horeca

Dat kan natuurlijk! Neem even contact op, dan krijg je een proefpakketje van onze thee toegestuurd. Een proefpakket kost 5 euro. U krijgt dan onze 6 kruidentheeen,  groene, zwarte thee en voorbeelden van theezakjes opgestuurd.  

Hoe werkt het? thee horeca

U kiest welke thee u wilt serveren. U krijgt daarbij een theekaart. U kunt bij ons alles kopen  wat u nodig heeft om de thee te serveren en te bewaren.

Omdat de theekaart alvast op de tafel gezet kan worden, kan de gast alvast kiezen welke thee hij wenst te drinken. U hoeft alleen nog warm water te brengen! Ook ideaal voor een high tea. Losse thee serveren kost niet meer tijd dan een zakje thee serveren. Bovendien is het duurzaam. De gast betaalt graag iets extra wanneer daar kwaliteit en beleving tegenover staan. Zo kan de ondernemer ook meer rekenen dan bij een zakje thee. thee horeca

serveren

Kies voor een geheel verzorgde thee ervaring. Of stel zelf samen hoe je de thee gaat serveren..Alles kan! Thee horeca

Wij hebben alles in huis: Van theezeefjes en theefilters tot rekjes om de thee te presenteren, bewaar blikken en natuurlijk een mooie theekaart.
Neem contact met ons op om voorbeelden te zien en door te spreken wat voor uw bedrijf passend is. 

Biologisch eten High Tea.

Serveeroptie 1

Benodigdheden:

Onze heerlijke thee in bewaarblikken.
Theezeefje met tip of leuke theefilters (kunt u bij ons voordelig bestellen)
Maatschepje 
Theekaart (u krijgt er van ons 1, wilt u er meer dan kunt u ze bij ons opvragen)een gepersonaliseerde theekaart is ook mogelijk.

 

thee horeca


1. bestelling opnemen

de gast kiest een smaak thee van de theekaart. U maakt de thee klaar: 1 schepje van de bestelde thee op de tip leggen of in de filter.  Heeft u geen theezeefje? Dan kunnen we ook theezakjes aan u leveren, na gebruik kunnen de zakjes bij het groene afval. Dit is een tijdbesparende en milieuvriendelijke manier. 

2. uitserveren

De klant kan eerst de thee zien en ruiken, alvorens hij het zelf in het glas doet. U verteld alleen dat de thee een minuut of 3 moet trekken.  De gast bepaald zelf hoe sterk de thee wordt, daarna zet hij het zeefje terug op de tip. En geniet hij van de thee! thee horeca.

Serveeroptie 2

Benodigdheden:

Onze heerlijke thee in bewaarblikken
Theekaart (een gepersonaliseerde theekaart is ook mogelijk.)
Theerekje met de  theeen erin of losse blikjes op een dienblaadje.
Maatschepje
Theezeef met tip of theezakjes die gevuld kunnen worden. (beiden kunnen voordelig bij ons besteld worden)
thee horeca


De gast besteld thee, u brengt de theekaart en het rekje met de thee naar de gast. Eventueel al gelijk met een kopje heet water , de theezeef en tip, of een sachet wat de gast zelf kan vullen. De gast kiest de thee zelf uit, en vult ook zelf de theezeef met de gekozen smaak. Hij ziet aan de kleurtjes op de theekaart welk blikje hij moet kiezen en vult zelf met het maatschepje. U hoeft alleen nog te zeggen dat de thee ongeveer 3 minuten moet trekken.. Klaar! thee horeca

Wat krijg je?

Je krijgt de thee geleverd in zakken. Zo blijft de thee vers. U kunt zelf blikken aanschaffen of dit bij ons doen. Daarbij krijgt u ook 1 theekaart voor de klant. Dit zijn stevige kaarten die afneembaar zijn. Meer op aanvraag. Wilt u minder of juist meer theeën dan de aangeboden 6? Ook dit kan: wij kunnen de theekaart voor u personaliseren.  

Op dit moment hebben wij alleen kruidentheeën. Wel maken wij ook mixen op bestelling, eventueel met goede groene of zwarte thee in de mix. Maar dan komt de thee niet meer helemaal uit het groene hart: de thee plant groeit hier namelijk niet zo heel erg goed. Wij kopen dan biologische groene, zwarte of witte thee in en vullen deze thee aan met kruiden uit onze tuin! denk aan groene thee met jasmijnbloemen of zwarte thee met prachtige bloemen.

Huisthee

Nog leuker! kom met uw bedrijf langs bij ons en kom een thee maken van het huis! een thee die de naam draagt van uw bedrijf.

Dit kan op 2 manieren: wij maken 3  unieke thee soorten, u komt langs om te proeven en beslist welke van de smaken uw huisthee wordt.

Of, u komt langs om zelf thee te plukken en kies vervolgens een huisthee! Uiteraard helpen wij met het samenstellen van de thee. Daarna wordt uw keuze gedroogd en kunt u de thee serveren.

Soms kan het weleens zijn dat een plant ‘op’ is, wij hebben dan altijd een andere thee uit het seizoen die het lege gat op de theekaart opvult. Wij kunnen ook werken met seizoens-theeën, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een zomer en winter thee kaart!

Wat krijg je?

Je krijgt de thee geleverd in blikken. Zo blijft de thee vers. Daarbij krijg je ook theekaarten voor de klant. Dit zijn stevige kaarten die afneembaar zijn. U krijgt er vijf. Meer op aanvraag. Wilt u minder theeën dan de aangeboden 6? Ook dit kan: wij kunnen de theekaart voor u personaliseren. Wil je een theedoos om manier 2 aan je gasten voor te schotelen? Dat kan! Je krijgt alles van ons in bruikleen! Wel vragen wij een vergoeding wanneer wij de spullen beschadigd of niet terug krijgen wanneer u stopt met de thee. Maar verder zijn er dus geen kosten aan verbonden.  

Op dit moment serveren wij alleen kruidentheeën. Wel maken wij ook mixen op bestelling, eventueel met goede groene of zwarte thee in de mix. Maar dan komt de thee niet meer helemaal uit het groene hart: de thee plant groeit hier namelijk niet zo heel erg goed. Wij kopen dan biologische groene, zwarte of witte thee in en vullen deze thee aan met kruiden uit onze tuin!

Huisthee

Nog leuker! kom met uw bedrijf langs bij ons en kom een thee maken van het huis! een thee die de naam draagt van uw bedrijf.

Dit kan op 2 maniere: wij maken 3 soorten uniek thee soorten, u komt langs om te proeven en beslist welke van de smaken uw huisthee wordt.

Of, u komt langs om zelf thee te plukken en kies vervolgens een huisthee! Uiteraard helpen wij met het maken van de thee.

Soms kan het weleens zijn dat een plant ‘op’ is, wij hebben dan altijd een andere thee uit het seizoen die het lege gat op de theekaart opvult. Wij kunnen ook werken met seizoens-theeën, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een zomer en winter thee kaart!