Op ons “eiland tussen het groen”…

High Tea Zuid Holland.

…vind je naast ons grote terras ook een kwekerij en een kruidentuin. Uiteraard kan je ook binnen zitten: in een heuse plantenkas! Mocht je een wandelingetje willen maken tussen de gangen door dan kan dat. Even verderop is er een mooi gebiedje waar je doorheen mag wandelen.

 Wij hebben een eigen parkeerplaats met een capaciteit van 10 personen auto’s. Wij adviseren dan ook met elkaar mee te rijden. Wij hebben voor grote groepen eventueel wel oplossingen voor meer auto’s. Vanaf onze parkeerplaats maak je een klein wandelingetje door een water en groen rijk gebiedje, daarna kom je bij PlukTea aan! Wij hebben een waterfiets en roeiboot klaar liggen bij ons terras waar u  gebruik van mag maken om de omgeving te verkennen! (Dit kan alleen wanneer deze niet al geboekt zijn ). a Zuid Holland.
Wij hebben een klein winkeltje met uiteraard onze fameuze gedroogde theeën en nog veel meer spulletjes.
Wij hebben een zandbak. En natuurlijk buiten en binnen speelgoed. Let wel: het spelen is op eigen risico en u moet zelf uw kinderen in de gaten houden! er is veel water op ons terrein!

Wij zitten aan de omloop 12 te Boskoop. Wanneer u bij ons boekt krijgt u van ons een routebeschrijving!

Wij zijn open op donderdag, vrijdag en zaterdag dit houd in dat we dan open zijn voor gasten die geen high tea hebben geboekt bij ons, maar gewoon eens willen kijken bij PlukTea. Of eens een vers kopje thee met een taartje wil komen proeven. Lunchen. Heerlijke koffie drinken. onze plantjes willen kopen. Of natuurlijk onze gedroogde thee!
 kijk Wel even op deze website bij ‘contact’ want sommige dagen zijn wij gesloten, bijvoorbeeld omdat wij afgehuurd zijn!

 Word vriend op facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief, mail naar info@pluktea.nl ovv nieuwsbrief! High Tea Zuid Holland.

 

 

 

High Tea Zuid Holland